Jawatan Kosong di Jabatan Imigresen Malaysia -­ 24 September 2015

Jabatan Imigresen Malaysia

Terdapat jawatan kosong di Jabatan Imigresen Malaysia pada September 2015. Oleh itu sesiapa yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Imigresen Malaysia sebagai:


1. Pegawai Imigresen Malaysia KP17 ­ 437 Kekosongan

Tarikh tutup permohonan pada 24 September 2015
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan
Untuk maklumat lanjut serta syarat permohonan bagi setiap jawatan di Jabatan Imigresen Malaysia anda boleh membacanya disini:


http://www.spa.gov.my

Sukacita dimaklumkan bahawa sistem Borang SPA8i yang mengalami gangguan sebelum ini telah kembali beroperasi dengan baik. Sekira menghadapi sebarang masalah sila hubungi pegawai IT SPA di unit borang : 03/8885 6109/8885 6130 (pada hari bekerja) atau emelkan kepada shafarina@spa.gov.my atau hanim@spa.gov.my untuk bantuan.

Untuk makluman, tarikh tutup permohonan bagi jawatan Pegawai Imigresen Gred KP17 juga telah dilanjutkan kepada 24 September 2015 (Khamis).
Terima kasih

Info dari Laman Web :  http://www.spa.gov.my/web/guest/makluman-penting

Terima kasih kerana sudi membaca mengenai Jawatan Kosong diatas jika Jawatan Kosong bermafaat untuk anda silalah share kepada rakan anda juga.Jangan lupa baca post yang lain juga.


Subscribe to receive free email updates: