Tuesday, May 19, 2020

Jawatan Kosong di MISC Berhad

Jawatan Kosong di MISC Berhad mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk memohon jawatan seperti senarai dibawah.Kepada sesiapa yang berminat bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga iaitu :-

Borang permohonan bagi jawatan di sektor kerajaan dan swasta jika anda berminat seperti dibawah :-

Blog Kerjaya Appjawatan.com iaitu senarai Jawatan Kosong di Malaysia bagi memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

MISC Berhad

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan: 2 Jun 2020
Lokasi :Pelbagai Negeri
Sektor :Swasta
Kelulusan Minimum :Ijazah setaraf
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Butiran MISC Berhad

MISC Berhad ditubuhkan pada tahun 1968 sebagai Malaysia International Shipping Corporation Berhad dan merupakan syarikat penghantaran antarabangsa terkemuka di Malaysia. Pada bulan September 2005, Malaysia International Shipping Corporation Berhad menggunakan identiti korporatnya sekarang dan menukar namanya menjadi MISC Berhad.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Bagaimana Cara Memohon Jawatan diatas:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Borang Permohonan 

Note: only a member of this blog may post a comment.