Saturday, June 27, 2020

Jawatan Kosong di Malayan Banking Berhad (Maybank)

Jawatan Kosong di Malayan Banking Berhad (Maybank) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk memohon jawatan seperti senarai dibawah.Kepada sesiapa yang berminat bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga iaitu :-
Malayan Banking Berhad (Maybank)

Borang permohonan bagi jawatan di sektor kerajaan dan swasta jika anda berminat seperti dibawah :-


Blog Kerjaya Appjawatan.com iaitu senarai Jawatan Kosong di Malaysia bagi memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

1.IT Project Manager, Maybank Shared Services
2.Head, Marketing, Cards, CFS
3.Mortgage Consultant - Federal Territory
4.Manager, Communications, Community Financial Services
5.Fixed Income Specialist
6.Executive, Call Back, Business Governance & Assurance, Group Wealth Management

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan: 25 Julai 2020
Lokasi :Pelbagai Negeri
Sektor :Swasta
Kelulusan Minimum :Master dan Ijazah
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Butiran Malayan Banking Berhad (Maybank)

Malayan Banking Berhad atau lebih dikenali sebagai Maybank , merupakan rangkaian bank dan kumpulan kewangan yang terbesar di Malaysia, dengan operasi-operasi perbankan penting di Singapura, Indonesia dan Filipina. Bank ini juga telah mempunyai kepentingan besar dalam perbankan Islam melalui Maybank Islamic Bank dan insurans melalui anak syarikatnya Etiqa. Maybank merupakan bank yang terbesar di Malaysia dengan memiliki lebih daripada 374 cawangan tempatan dan 90 cawangan luar negara dan pejabat. Maybank tersenarai dalam Bursa Saham Malaysia kedua terbesar, Bursa Malaysia, dengan modal pasaran lebih RM30 bilion sebagai pada pertengahan April 2009.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Bagaimana Cara Memohon Jawatan diatas:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Borang Permohonan 

*Ingin dapatkan maklumat Jawatan Kosong terus di telefon bimbit anda boleh join channel telegram Senarai Jawatan Kosong Terkini


Note: only a member of this blog may post a comment.

HTML5 LIKE FB & SILA KLIK TANDA [X] UNTUK MENUTUP Button Close