Monday, August 30, 2021

Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia

Jawatan Kosong di Jabatan Kerja Raya (JKR) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk memohon jawatan seperti senarai dibawah.Kepada sesiapa yang berminat bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga iaitu :-


Borang permohonan bagi jawatan di sektor kerajaan dan swasta jika anda berminat seperti dibawah :-


Blog Kerjaya Appjawatan.com iaitu senarai Jawatan Kosong di Malaysia bagi memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Senarai Jawatan yang ditawarkan :

1.Jurutera Gred J41 (Mekanikal)
2.Jurutera Gred J41 (Elektrik)
3.Jurutera Gred J41 (Awam)

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan: 7 September 2021
Lokasi :Pelbagai Negeri 
Sektor :Kerajaan
Kelulusan Minimum :Ijazah Kejuruteraan 
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Butiran Jabatan Kerja Raya (JKR)

Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR; Bahasa Melayu: Jabatan Kerja Raya Malaysia) adalah jabatan kerajaan persekutuan di Malaysia di bawah Kementerian Kerja Raya Malaysia (MOW) yang bertanggungjawab untuk pembinaan dan penyelenggaraan infrastruktur awam di Malaysia Barat dan Labuan. Di Sabah dan Sarawak, entiti berasingan dari Jabatan Kerja Raya wujud di bawah bidang kuasa kerajaan negeri masing-masing tetapi kedua-dua jabatan ini juga tunduk kepada jabatan induk pada masa yang sama.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Bagaimana Cara Memohon Jawatan diatas:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Borang Permohonan 
Iklan JKRNote: only a member of this blog may post a comment.