18 Nov 2017

Jawatan Kosong Terkini di IJM Corporation Berhad - 22 November 2017

Jawatan kosong tahun 2017 yang terdapat di IJM Corporation Berhad yang perlu diisi dengan kadar segera.Kepada sesiapa yang berminat bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga iaitu :

100% Tip terbaik untuk memohon jawatan di sektor kerajaan seperti :-

IJM Corporation Berhad

1. ADMINISTRATION EXECUTIVE
2. SITE SAFETY SUPERVISOR
3. ENVIRONMENTAL OFFICER
4. ENGINEER, PLANNING
5. SALES & MARKETING OFFICER
6. ASSISTANT LAND SURVEYOR
7. ENGINEER, C&S
8. EXECUTIVE, SUSTAINABILITY

Tarikh tutup permohonan 22 November 2017
Lokasi : Kuala Lumpur dan Selangor
Sektor : Swasta
Kelulusan :Ijazah, Diploma, Sijil dan SPM

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui pautan di bawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat­maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah dan hantar permohonan terperinci dengan sijil anda dan pengalaman kerja yang lepas jika diminta menggunakan link di bawah. (Iklan jawatan disini)

(Pastikan anda memohon menggunakan borang diatas dari pautan yang telah ditetapkan sahaja)

p/s: Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat dan tugas jawatan sebelum anda membuat sebarang permohonan ini adalah sangat penting dan boleh mengelakkan anda daripada melakukan kesalah-sesalah semasa membuat permohonan.

0 komentar

Post a Comment

Jawatan Kosong Sektor Kerajaan