15 Jul 2015

Peluang memenangi duit raya daripada myjawatankini "MYJAWATANKINI WIN"Para pengguna Facebook di Malaysia berpeluang untuk memenangi Duit Raya dengan menyertai peraduan website “MYJAWATANKINI WIN” bersama Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta. Peraduan ini adalah untuk untuk mengkaji sama ada website “ Myjawatankini “ berfaedah kepada ANDA dan sesiapa yang ingin mencari kerja di Malaysia.Peraduan ini memberikan peluang kepada siapa sahaja yang berminat untuk memenangi hadiah “ DUIT RAYA “ iaitu hadiah utama yang merupakan RM 50 Top Put dan 5 hadiah saguhati iaitu RM 10 Top Put bersempena Hari Raya yang akan tiba pada 17 Julai 2015 kami memberi peluang kepada anda untuk menyokong website kami.


Tempoh Peraduan

1.Tarikh Tutup     : 15 Julai 2015 hingga 16 Julai 2015

Syarat – syarat : 

2.Anda perlu klip tulisan warna biru dibawah seberapa banyak yang boleh pemenang akan dinilai jumlah klip yang banyak dan jawapan yang betul.2.Masukkan No. telefon anda dan telco anda.

3.Sila isi ruang komen dan pendapat tentang website " Myjawatankini" kepada pemenang yang memberi komen yang bernas akan memangi hadiah tersebut.

Pemenang akan disiarkan pada 10 : 00pm 16 julai 2015

 -Selamat Mencuba-