Permohonan Jawatan di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia Tahun 2018


Jawatan Kosong Kerajaan 2017 di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara - 16 November 2017

Jawatan kosong tahun 2017 yang terdapat di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara yang perlu diisi dengan kadar segera.Kepada sesiapa yang berminat bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga iaitu :

10 Syarikat memerlukan perkerja dengan kadar segera seperti di bawah :-


Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara

1. PEMBANTU TADBIR (P/O)
2. PEMBANTU EHWAL EKONOMI

Tarikh tutup permohonan 16 November 2017
Lokasi : Kelantan 
Sektor : Kerajaan 
Kelulusan :Diploma, Sijil dan SPM

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui pautan di bawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat­maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah dan hantar permohonan terperinci dengan sijil anda dan pengalaman kerja yang lepas jika diminta menggunakan link di bawah. (Iklan jawatan disini)


(Pastikan anda memohon menggunakan borang diatas dari pautan yang telah ditetapkan sahaja)

p/s: Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat dan tugas jawatan sebelum anda membuat sebarang permohonan ini adalah sangat penting dan boleh mengelakkan anda daripada melakukan kesalah-sesalah semasa membuat permohonan.